• 0 Articole - 0.00 lei
    • Nu există produse în coș.

Politica de confidențialitate

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul nostru web cartier.ro. Suntem dedicați protejării confidențialității informațiilor dvs. personale și respectăm în întregime legislația privind protecția datelor cu caracter personal din România, în special Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (cunoscut sub numele de Regulamentul General privind Protecția Datelor sau GDPR). Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care colectăm, stocăm și prelucrăm datele dvs. personale atunci când utilizați Site-ul nostru.

2. Datele colectate

Prin intermediul Site-ului nostru, colectăm următoarele tipuri de date cu caracter personal:
a. Date de identificare: Nume, adresă de e-mail, număr de telefon, adresă poștală etc., pe care le furnizați voluntar atunci când creați un cont sau efectuați o comandă.
b. Date de navigare: Informații cu privire la activitatea dvs. pe Site, inclusiv adresele IP, tipul de browser, sistemul de operare, paginile vizitate, durata șederii, datele și orele accesului etc.
c. Date de plată: Datele necesare pentru efectuarea plăților, cum ar fi informațiile despre cardul de credit sau alte metode de plată.

3. Scopul colectării datelor

a. Procesarea comenzilor și livrarea produselor comandate.
b. Comunicarea cu dvs. privind confirmările de comandă, actualizările privind livrarea și ofertele speciale (dacă sunteți de acord).
c. Administrarea contului dvs. și furnizarea serviciilor personalizate.
d. Analizarea datelor pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a dezvolta produse și servicii noi.
e. Respectarea obligațiilor legale, inclusiv gestionarea facturilor și a impozitelor.

4. Stocarea datelor

Datele dvs. personale vor fi stocate pe servere securizate, în conformitate cu măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea.

5. Transferul de date

Nu vom transfera datele dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor (de exemplu, furnizorii de servicii de plată sau companiile de transport).

6. Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a solicita accesul, corectarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării datelor dvs. personale, precum și de a vă opune prelucrării în anumite circumstanțe. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact.

7. Securitatea datelor

Luăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele dvs. personale împotriva accesului neautorizat, pierderii sau distrugerii. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că niciun sistem de securitate nu este impenetrabil și că nu putem garanta securitatea absolută a datelor dvs.

8. Actualizări ale politicii

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice modificare va fi afișată pe Site și va intra în vigoare imediat.

9. Contact

Pentru întrebări sau solicitări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail codex@cartier.ro sau la adresa poștală strada Toamnei, nr. 24, sector 2 București.

Vă rugăm să revizuiți periodic această politică pentru a vă asigura că sunteți la curent cu cele mai recente informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale.

Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filtre
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt